The Warren

An inspiring full re-design and build project based in Bristol.

 NPP3659 reduced

Detail

The existing site had a 1950’s bungalow which was demolished and a stunning contemporary house was built. The project brief was to link the new build with the existing well established landscape whilst providing the clients with terraced areas, a large vegetable and fruit growing area and a good sized lawn. 

With a noticeable level difference across the site it was important to create a space that co-existed with the house, we achieved this by introducing gentle terracing which opened up to the garden. The main retaining wall which faces the bedrooms, incorporated a tranquil water rill which flows the length of the building.

The Warren - Preliminary Garden Design no labels
 NPP3640 reduced
 NPP3657 reduced
The Warren
 NPP3683 reduced

Flavia Goldsworthy worked as the principal designer at Reckless Orchard Landscape Architects working in collaboration with Jeremy Dain, S2 Architects.

Construction Planting Beds
Construction Lawn
Contruction Rill

Share